Alla inlägg den 25 mars 2011

Av Maria - 25 mars 2011 07:26

Ja man har lärt sig att Charlie är ingen kille man stressar på. Han gör saker och ting när det har sin mogna tid. Tror att han är på väg att sluta med blöja och det verkar gå riktigt bra. Så fort han vaknar så tar vi av blöjan, men han vill gärna ha den på sig. Men så fort man tar av den så vill han knappt ta på den om man ska ut eller om han ska sova. Han är verkligen duktig och går på pottan så fort han behöver kissa eller bajsa. Synd att det inte är varmare ute, för det ä ju svårt att hinna av med alla vinterkläder om han ska kissa/bajsa. Vore verkligen skönt med endast ett blöjbarn =) Mamma är stolt över sin kille!

Ja när denna kille ska lära sig nya saker så kan det ibland ta lite tid, men slutresultatet blir bra. Han lärde sig gå vid 13,5 månad men då gick han utan att ramla och kunde vända på en gång. Han är en försiktig kille som känner sig för och inte kastar sig ut i det okända...


Idag ska Charlie och pappa på bio. Det ser båda 2 fram emot. Kul att dem får lite tid bara dem två. Man ser att Charlie saknar sin pappa när han jobbar mycket.


Känns som det går lite bättre för Ellen med äpplegröten oxå. Vände lite när pappa började ge =) Är väl för frestande med mjölkboxarna framför sig. Eller så är hon som sin bror att allt har sin tid =)


Trevlig helg på er!!!

Ovido - Quiz & Flashcards