Alla inlägg den 13 maj 2011

Av Maria - 13 maj 2011 13:29

Ellen sov inatt mellan 19 och 06 utan att vakna, vilken lyx. Men på morgonen hade hon över 38 i feber, så jag undrar om det är vattkoppor på G. Borde ju vara det, men jag blir fundersam då hon kräktes upp all välling + hade världens diarré. Har nu 39,4 i temp men ingen mer kräk/diarré. Ja vi får väl vänta och se. Hoppas det är vattkopporna.


Utvecklingssamtal om Charlie igår och det var bara fint. Några saker som vi har som mål till nästa gång, men annars var allt bara bra. Han är så fin våran kille!


Nästa höst ska deras avd flyttas då den bara varit i en tillfällig barack. Det ska byggas 3 nya avd och då har vi möjlighet att börja i dem nya lokalerna eller söka till ngn "gammal" avd på förskolan som dem går på nu. Skillnaden mellan förskolorna är att på den nya är dett åldersindelat och på den som dem går nu är det syskongrupper. Så väljer vi den nya kommer dem på varsin avd. Ja vi har ett tag till att fundera. 


 Trevlig helg på er! Här regnar det och är allmänt grått. Så det gör inte så mkt att vi måste vara inne med en sjuk lillasyster!

Ovido - Quiz & Flashcards