Alla inlägg under augusti 2011

Av Maria - 12 augusti 2011 07:39

Fick hem en rakhyvel från www.efi.se och jag var lite skeptisk. Men oj så bra den var. Blev lent och inte alls irriterat.  Testa den! Bara 19 kr första rakhyveln! =) '


  http://www.efi.se/product.cfm?id=9

Av Maria - 11 augusti 2011 11:51

Trots att jag bott i Umeå i 10 år så vänjer jag mig aldrig när min familj åker hem. Blir så tomt och så påtagligt att vi inte delar varandras vardag. Har bara lust att packa mina väskor och följa med. Men så går det några timmar och så är det bra igen. Men visst är det tråkigt....

Har haft min storasyster Moncan och hennes dotter Iza på besök sen i måndags. Vi har badat, varit på busplaneten och gjort stan. Såå mysigt att ha dem här!


Lite bilder:


      




Vi har väldigt fint badhus här på byn. Vi var givetvis dit och badade. Vi lyckades få syrran att åka "toaletten". Men det blev bara en gång =) Charlie och Ellen badade även i stora poolen. Han var så nöjd Charlie.



      


En dag gjorde vi Strömpilen och även Busplaneten. Charlie var även här väldigt nöjd då han åkte stora rutschkanan alldeles själv.


   


 Ellen fick en superfin gardin i tidig födelsedagspresent av Moncan. Kommer blir superfin på hennes rum. Tror hennes färger ska bli cerise och grönt.

Har även hämtat ut hennes fondvägg. Ska lägga upp bild på den. Blev en randig tapet från Midbec = ) Hoppas vi kan tapetsera till helgen =)


   Sköt om er!



Av Maria - 3 augusti 2011 09:52

Billig skyddsutrustning i form av hjälm  och tandskydd önskas till vild 11-månaders bebis =)

Ellen är överallt och ingenstans...

Av Maria - 1 augusti 2011 20:58

Idag damp det ner en inbjudan till bröllopsfest! Oj så trevligt! =) =) =)

Det är inte ofta man får gå på bröllopsfest!

Av Maria - 1 augusti 2011 19:38

Igår blev damen i huset 11 månader. Så bara en månad kvar tills hon är 1 år =)


 


Har hunnit med lite bad på Fläse. Så man kan då bocka av det från listan. Men det var inte så fridfullt med en 11-månaders tös som käkar sand, solparasoll som blåser bort och att hålla koll på en 3-åring i vattnet. Men nu har vi varit dit. Blir nog roligare nästa sommar...


     


Fördriver annars dagarna med lekparker och lite kompisar. Nog för att dem flesta är på semester. Vi är bortskämda med soliga dagar här i Holmsund, så idag städade jag och Charlie medans Ellen sov trots fin sol ute =)


 


Charlie och hans kompis Oliver från Bläckfisken!

 

 

Pappan  i  huset ser vi inte mycket denna vecka då han har fullt upp med jobb. Nästa vecka hoppas vi på ett besök från finaste moster Moncan och kusin Izabelle. *längtar* Men man vågar inte hoppas förräns dem är här...

Ovido - Quiz & Flashcards