Alla inlägg den 6 september 2011

Av Maria - 6 september 2011 20:44

Våran kamera har verkligen varit dålig. Jag tycker det är så kul att få ta bilder på barnen, för dem växer upp så fort så då vill man ha fina bilder att minnas till. Nu har vi investerat i en Canon Eos 500D. Vilka fina kort det blir!!


        Ja vi är nöjda med denna kamera, men det är en del att lära sig =) Men vi tar det eftersom!


Annars har det varit en seg dag. Jag har varit trött då det inte blev mycket sömn inatt. Hoppades barnen skulle sova länge då dem varit uppe halva natten, men icke då. Charlie är då iaf pigg nu, lite hes bara. Men han har varit vaken hela dagen och piggare än alla oss andra i familjen! Skönt att se!


    Kram på er

Av Maria - 6 september 2011 08:18

Igår klagade Charlie på halsont och så var han hes. Fick även feber + hosta. Så inatt vid halv ett vaknade jag av att han grinade och då hade han en väsande andning.

Det gick inte över så då ringde vi sjukvårdsrådgivningen. Han hade fått falsk krupp så hon tyckte vi skulle åka in. Halv två var vi inne på akuten och efter inhalation av adrenalin och en liten dryck av kortison, så var vi hemma  04:30. Så vi har spenderat natten på akuten. Skönt att man bor så nära ett sjukhus en sån här gång. Hoppas att det inte blir fler gånger, otäckt när dem får svårt att andas.

Idag blir en mysdag hemma!


  Kram på er

Ovido - Quiz & Flashcards