Alla inlägg den 8 juni 2009

Av Maria - 8 juni 2009 13:56

Köpte en ny telefon i veckan. Den började krånga på en gång så igår for vi på Elgiganten och fick ut en ny.

Idag har jag visst tappat den när jag var ute på promenad. Måste glidit ur skötväskan då en låg under vagnen. En vänlig själ hade ringt till min Mamma. :) Så idag kl halv fem ska vi på Charlies framtida (hoppas vi) dagis och hämta den. Haha! Tur det finns ärliga människor.


Men eftersom första veckan bara krånglat, så kanske det inte är meningen att jag ska ha telefon. Fast den verkar inte vilja lämna mig riktigt... Eller jo kanske, den första lyckades ju rymma tillbaka till Elgiganten! :) Den här gjorde ett tappert försök!



Av Maria - 8 juni 2009 13:49

Hinner knappt sitta vid datorn. Det är så gott som omöjligt medans Charlie är vaken för han stänger av den snabbare än ögat... Men nu sover han så man får passa på. :)


Haft en fartfylld helg. I lördags var det nationaldagen. Den firades med Camilla, Chrille, Flisan, Tocka och Cepe. Vi grillade och spelade kubb och Chicago. Ska bara säga att jag vann Chicagon =) =) Ja det var väldigt trevligt iaf.


Söndan började jag med att fara och rösta. Charlie och Roald sov till 10 efter lördagens aktiviteter. Så jag hade lite egentid där.

Sedan fick vi besök av Peder och Desire. Så vi åt blåbärspaj.

På söndagskvällen skulle vi kolla på en bil, men helt plötsligt hade gubben bara mobilsvar på. Så han verkar sugen att sälja...inte!





Släkt med mamma kanske? Charlie fick smaka popcorn och det var ju SÅÅÅ gott. Morfar som är popcornälskare skulle varit stolt om han varit här. :)                                                 
                                                  
      




Kram på er

Ovido - Quiz & Flashcards