Alla inlägg den 13 augusti 2009

Av Maria - 13 augusti 2009 16:42

Som tack för att man varit gravid så har jag fått ytliga blodkärl på underbenen. Ska skärpa mig med stödstrumpor på jobbet, så kanske man inte får så farliga åderbråck. Går ju otroligt mycket på jobbet (sjuksköterska på en avdelning) och golven är stenhårda. Har iaf köpt mig 2 par snygga stödstrumpor på http://www.pahnemedic.com/products.php?iGroupId=46







Fanns många olika färger att välja på :)




Går bra för lilleman att vara med mormor och morfar. Man hör på mamma hur dem njuter av att få vara ensam med honom. Hon var så nöjd idag då hon utan problem fått honom att sova 2h i spjälsängen. :) Är så glad att han får vara med dem. Själv hade jag ingen mor/farföräldrar när jag växte upp. Så jag vill verkligen att Charlie ska få bra kontakt med sina. Synd bara dem bor 27 mil bort. Men man får se till att åka hem ofta bara. Synd bara kusinerna bor ännu längre bort... Saknar alla så mycket!


Bilen blev iaf som ny sa Roald. Så det var ju skönt! :) Imorgon kommer dem hem med en släpvagn full med ved som vi fått av farfar och farmor. Så nu är det bara att elda i vinter. Vi ser fram emot hösten så vi får elda i kaminen!



    Kram på er

Ovido - Quiz & Flashcards