Alla inlägg under januari 2011

Av Maria - 20 januari 2011 09:39

Kunde inte leva med felen jag såg, så jag beställde en ny... =) Tror jag ska åka in idag och ordna med andra presenten, så är det klart sen.

Bara jag och lillan hemma, storebror är på förskolan. Hoppas alla är lika trötta imorgonbitti, så vi kan sova lite längre... Varit en strulig natt innan alla 3 somnade (maken jobbade natt), känns som jag skulle behöva lite vila nu. Halsen värker, hoppas det inte är någon förkylning på G.


  Kram på er

Av Maria - 19 januari 2011 13:05

Fick hem en av Roalds 30-års presenter och inser att jag skrivit 2010 istället för 2011. Skit oxå! :( Jaja, det får lov att stå så. Jag kanske kan fixa dit en 1:a... Annars var den riktigt fin!


Skulle oxå fara och få min rubella-vaccination idag. Men tror ni jag blir glad då jag får veta att jag inte får ta den när jag ammar. Åkt in till stan helt i onödan. Ja ja inte mycket att göra åt det. For en sväng på Strömpilen och kollade ut Roalds present. Var helnöjd då det var 25% rabatt på den...


Dax att klä på oss och hämta storebror på förskolan! Han var inte så glad imorse när jag lämnade honom, men det är mer regel än undantag. Jag blir så glad dem dagar han inte gråter när jag går. Känns så onödigt ibland att han ska vara ledsen då han egentligen inte behöver vara där...


  Kram på er

Av Maria - 18 januari 2011 11:06

Trött som tusan. Borde sova nu då Charlie är på förskolan och Ellen sover. Men man gör allting annat istället som att sitta vid datorn.





Igår försökte jag flera ggr att få lilleman att sova mitt på dan, men det är inte så lätt med en pigg och pratglad lillasyster. Så när jag höll på med middagen så däckade han på golvet. =)


     



En vanlig syn av lillasyster nuförtiden. =) Gillar att ligga på mage.


Av Maria - 17 januari 2011 00:12

Gott Nytt År allesammans. Ja då var 2011 här och vilket avslut det var på 2010. en liten resume av det vi hann med =)


 




   



Julaftonen firades hos farmor och farfar. Farbror och faster med pojkvän var oxå där. Vi hade det riktigt mysigt må jag säga. Charlie var spänd inför tomtens ankomst. Han var allt lite rädd för honom (henne), satt och skakade i soffan bredvid farbror sin. Visste inte om det var farmor eller tomten, det lät ju som farmor men det var nog tomten ändå... Men han gav ialla fall tomten sina tuttar och det har gått jättebra utan dem. Av tomten fick han då ett stort paket som innehöll en twistcar ( www.twistcar.com )



      



 



Ellen med goa moster/fadder Moncan



 


Ellen med fina moster Malin som hon fick träffa för första gången i jul



  

Alla barnbarnen. Ja alla förutom Ellen då =)




På juldagen hade vi dop för Ellen Elisabeth Josefine i kyrkan där jag tagit alla mina examen från grundskolan + konfirmation =) Ett jättefint dop tillsammans med goda vänner och nästa hela familjen. Min syster med familj från dalarna kom först till kvällen, då dem legat i magsjuka. Hade gått minst 48 sen sista symtomet, men tror ni inte Charlie åkte på magsjukan... Vi fick fara hem till Umeå (for hem då vi inte ville smitta min mamma med magsjuka som har opererat ett bråck på övre magmunnen och riskerar därmed sond om hon får magsjuka) och mellanlandade med magsjuka innan vi på nyårsafton drog vidare till Roalds farmor i Mo I Rana. Där stannade vi en vecka. Sen efter 3 veckor på resande fot kom vi hem igen. Gissa om det var skönt!





Roalds goa faster Kristin med barnen i Norge



   



Ellen lärde sig sno runt i Norge och nu gör hon inget annat när man lägger ner henne :)


Ja barnen växer så det knakar! Vart tar tiden vägen? Ursäkta dålig kvalite på korten. Våran kamera är kass ibland. Önskar tomten kunde gett mig en ny kamera i julklapp... :)


 Sköt om er!  

Ovido - Quiz & Flashcards