Alla inlägg den 2 juli 2009

Av Maria - 2 juli 2009 21:48

Ja nu blommar en hel del i trädgården. Väntar på att mina pioner ska slå ut, men det hinns nog inte innan vi åker hemöver.

Ja på lördag åker hela Familjen Johannessen till Noret. Hem till mormor och morfar. Det ska bli kul att samla hela familjen. Alla 3 systrar är hemma med karlar och barn. Kan det bli mysigare! :) :)


Äntligen har vi köpt en annan bil, vi har ju varit land och rike runt för att hitta en. Pappa Roald är lite kräsen och det är väl bra. :) Så man inte tar första bästa. Roald for till Östersund och köpte en i måndags. Nu på semestern ska vi tillbaka på bilaffären för dämparna bak måste bytas. Skönt med garanti.

Roald har ju svårt att släppa BMW. Så vi har köpt en BMW 523 -99 och den har inte gått så långt heller :). Väldigt fin bil tycker vi. Nu har vi 3 st BMW:ar på går´n. Ska lägga ut våran gamla kombi på annons när vi är hemma igen efter semestern. Äntligen har vi AC igen. Vilket lyx!





Med Charlie är det bara bra. Tror han tycker värmen varit lite jobbig. Men annars är det som vanligt. Han vill inte gå riktigt än, går några steg och sen sätter han sig. :) Men han har lärt sig krypa upp och ner i soffan själv. Han är väldigt försiktig, så det är skönt.

Ska bli skönt med lite semester hemma i Backe och Strömsund. Sen kommer man hem och då är det dax att börja jobba igen. Ska bli skönt för Charlie är hemskt mammig nu, pappa duger inte alls lika bra. Så det blir bra för han att vara hemma med Pappa lite mer.






Nu är det så härligt att man kan vara ute i bara blöjan :)






Full fart ute i gräset

Charlie hade denna fina skjorta på sig när vi var till en bekant och fotade honom.                                            
                                                  
          

Ovido - Quiz & Flashcards