Alla inlägg den 31 juli 2009

Av Maria - 31 juli 2009 00:34

Ja då gör man sista natten innan ledighet. Skönt! Har varit fullt upp dessa 3 nätter. Skönt ändå, för man hinner inte bli så trött. Tycker det är skönt att vara tillbaka och jobba. Gillar att få använda skallen till annat än att värma välling. :) Man uppskattar desto mer att få umgås med sin famlij när man jobbar och inte ser dem hela dagarna. Är glad för att vi ska ha 3-3 schema, för då jobbar man inte 100%. Det vill jag inte när Charlie är liten.

Har nu fått mitt schema och det verkar funka riktigt bra med Roalds schema. Är så glad att det gick att ordna. Det verkar inte heller som om Charlie behöver vara så mkt på dagis. Man vill ju ändå få en viss regelbundenhet för honom, så han kommer in i barngruppen. Så man kan ju ha honom där vissa dagar ett par timmar trots att man är hemma från jobbet.


Vi har farfar på besök. Imorgon då jag sovit åker vi till Mo I Rana (Norge). Roalds farmor fyller 70 år, så hon ska ha kalas på lördan. Blir väldigt kul att träffa dem. Sist var på nyår. Dem lär tycka att lilleman växt. :)


              Stor kram på er allihopa

Ovido - Quiz & Flashcards