Alla inlägg den 12 februari 2009

Av Maria - 12 februari 2009 22:12

Idag fyller min älskade make 28 år. Tänk att han var rena lammköttet när vi träffades...23 år. =)

Ganska praktiskt att fylla år dagarna efter varandra, räcker med en tårta.

Jag köpte en förvaringshylla som han ska ha i garaget, den har en massa fack som han kan ha t ex skruvar och sånt i. Det behövs lite ordning och reda därute.

Idag kom det mer presenter. Min syster Moncan budade hit lite Åre-choklad åt oss och min andra syster Malin skickade upp lite lotter i form av Keno, måltips, Lotto. Tusen tack brudar! Ni är för söta! Sen kom det mer lotter med Tocka, Danne och Chrille. Vore väl tusan om man inte kunde vinna en miljon.... Vore nice!




                                  





 Mina älsklingsgrabbar 


Jag invigde popcorn-maskinen här ikväll. Brände första omgången, men andra blev bra. Riktigt goda oxå. Gjorde en sats som var menat för 2 personer, men räknar man i mina konsumtioner så behöver jag dubbelt så mycket! Hihi! LOVE POPCORN! Min familj är en riktig popcorn-familj.




BIG POPPER

Fick ett samtal från jobbet. Det är ju på tapeten att införa 3-3 schema hos oss. Har för tillfället önskeschema där man lägger sitt eget schema. 3-3 innebär att man jobbar 3 dgr och är ledig 3 dgr. Plus att på en heltidstjänst jobbar man 85-88%. Låter ju kanon. Det enda jag är orolig för är hur jag och Roald ska få ihop våra scheman. Men Katrin på jobbet lät positiv ang det, så 3-3 kanske inte är så dumt.

Tack Camilla för ditt erbjudande om barnvakt ifall mitt och Roalds jobb krockar ibland. =) Tryggt att veta!


Dax att gå till popcorn-skålen! Me like...


                Puss på er





Ovido - Quiz & Flashcards