Alla inlägg den 24 februari 2009

Av Maria - 24 februari 2009 22:03

Äntligen har vi tagit tag i vardagsrummet. Kommer att hända en hel del därinne. Kommer bli skönt att slippa den diarré bruna färgen. :) Vi håller just nu på med att riva en väggstump och så river jag tapeter i matsalsdelen. Tur att struktur-tapet är delbar. :)








                                  





 Bye bye fula färg :)













Ja så ser våran matsal ut för tillfället







Mitt i all renoveringsförvirring så for jag och Charlie på öppna förskolan idag. Blev där påmind utav Emma och Maria att jag och Charlie ska ha mamma-fika imorgon. GAAAHH! Hur har jag kunnat läsa så fel på fikalistan? Eftersom elektrikern kommer imorgon em, så var det inget annat att göra än att omboka. Skickade ett mail och kände mig dum? Hur kunde jag missa detta?? Tycker jag är så snurrig nu sen jag fick barn.






Charlie är så snäll nu. En bra period. Oftast nöjd och sover som en gud på nätterna. Får se hur länge det är så, kanske tills nästa tänder ska komma.

Vägde lilleman på öppna förskolan idag, 9935 gram. Har verkligen stannat av nu. 100 gram på lite mer än en månad. Men han rör sig ju mer nu, så det är väl inte så konstigt. Sen har han ju haft magsjuka under denna perioden oxå.


                Kram på er

Ovido - Quiz & Flashcards