Alla inlägg den 16 februari 2009

Av Maria - 16 februari 2009 20:02

Tänk att killen som totalt vägrat välling nu druckit en hel flaska (200ml). Glömde tillsätta socker, men det gick bra ändå :) Som många sagt: Dem tar välling när dem slutar amma. Så sant!





                       




Gott med välling




Av Maria - 16 februari 2009 10:27

Igår fick vi besök av John, Kristina och deras busfrön Albin och Emil. Det var trevligt. Fick en liten försmak av hur det kommer bli om ett par år. Haha! Charlie fick så fina presenter: ett födelsedagståg i trä som man sätter ljus och "födelsedagssiffra" i och även ett tjusigt "middagskit". =) Tack tack!







 






Tåget










Matkitet =) 




Hade trevlig spelkväll här i lördags med Camilla, Christian, Cepe och

Tor-Erik. Såg först melodifestivalen och sen spelades lite spel.

Det var dem bästa bidragen som gick vidare i melodifestivalen. Men jag hade hellre sett Lili & Susie i Globen än i andra chansen. Men det finns ju en chans ändå. =)











Spelar Rita Gissa

Magsjuka igen?? Charlie hade nyss en sprutande diarré på sisådär  en 1.5 meter(!). Har ju nyss haft det. Orkar inte en gång till. Fick katrinplommon en timme innan men så fort ska den väl ändå inte verka...


Glädjande nyhet är att det verkar som Charlie tar välling nu. Åt igår 110 ml välling (en liten flaska). Har provat 3 kvällar i rad och för var kväll har det gått lite mer. Blandade 2 första kvällarna majsvälling med ersättning 2 (tack för tipset Sara E). Nu igårkväll tog jag "vanlig" välling med lite vaniljsocker (tack för tipset Camilla). Ska såklart trappa ner sockret eftersom...



      Kram Maria

Ovido - Quiz & Flashcards