Alla inlägg den 21 april 2011

Av Maria - 21 april 2011 16:46

Idag for hela familjen in på Strömpilen för att shoppa lite. Hittade skor till Charlie, självklart skulle han ha Blixten-skor. Hittade både springarskor och tofflor. Han var impade att det var racer-däck på dem. Sen fyndade jag lite till Ellen på Lindex rea. Trodde 80 skulle vara lite stort, men det var alldeles lagomt. Stora tjejen! Charlie fick oxå en t-shirt med en traktor. Var in på Kapp-Ahl som nyss öppnat på Strömpilen, men oj så dåligt med barnkläder dem hade.... Hade verkligen behövt skor själv oxå, men tror ni det fanns tid till det. För vi skulle ju på Maxi och McDonalds oxå.  Ja mamma kommer alltid sist... Ska nog ta en sväng till när man kommer tillbaka från påsksemestern hemöver!

Charlie var så duktig som var utan blöja hela tiden. Tänkte först fega och ta blöja. Men va tusan. Händer det en olycka så är det ju inte hela världen och det gick superbra! =)

När vi kom hem så sprang han upp och nerför gatan i sina racerskor och han sprang jättefort!


                                 Glad Påsk på er!



       

Av Maria - 21 april 2011 06:42

Vill du bli en buzzador och gratis testa olika produkter/kampanjer? Gå då in via dena länk och anmäl dig: http://www.buzzador.com?refstr=MariaJohannessen Du väljer själv vilka kampanjer du vill gå med i och det kostar ingenting.


Somnade tidigt igår, vilket  var väldigt skönt! Idag väntar en dag på stan då barnen behöver lite nya saker. Shoppa är ju alltid roligt! =) =) Skulle behöva nya saker själv, men som alltid får man själv vänta till sist och se vad som blir kvar i kassan. Har beställt mig lite tröjor från Ellos, men dem dröjer en månad till. =(


Jobbet ringde igår, så nu har jag bokat in en vecka i maj som jag kan jobba. Tur man har en snäll mamma och pappa som kommer upp som barnvakt. Ser fram emot att få komma ut och jobba. Börjar känna mig lite uttråkad av att vara hemma. Så barnen får nog en roligare mamma då hon fått lufta sig lite =) Men lite nervöst att jobba då jag varit hemma nästan ett år. Gick på HP lagomt till midsommar förra sommaren... Shit vad tiden går! Men en dags inskolning blir bra då vi bytt lokaler.


Kan oxå meddela att barnen har börjat bråka om samma leksaker... Slut på friden!


                               Ha en bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards