Alla inlägg under juni 2009

Av Maria - 16 juni 2009 14:50


 



Det gäller att hålla tungan rätt i munnen när man promenerar. =) Man blir då så stolt för alla framsteg han gör. Idag släppte han soffan och tog ett par steg till soffbordet. Tror han glömde bort sig för han höll på knappa på sin leksaks-mobiltelefon. =)





Vi väntar på bussen som ska ta oss in till stan. Charlie utforskar busskuren. Har på sig sina fina kläder som han fick av farmor och farfar när han fyllde 1 år.





Det var lite spännande att åka buss tyckte Charlie. Ganska sövande oxå för han somnade ganska så direkt. =) Både på ditvägen och hemvägen.





Charlie och hans kompis Felicia fick busa av sig lite i parken. =)




Ja det var lite bilder. :)

Verkar som vi ska till Dalarna och fira midsommar. Hastigt och lustigt bestämdes det då jag hittade en fin bil i Dalarna. Det är inte bara Roald som kan leta bilar på blocket. :) Så vi åker nog imorgonkväll. Så vi kanske är framme vid 2-tiden hos moster Malin. Kul det ska bli att träffa dem. Mormor och morfar ska ju oxå dit...


  Kram på er



 









Av Maria - 15 juni 2009 20:06

Idag kan man säga att det öser ner.  Det har regnat hela dagen så gott som. Tråkigt att inte kunna gå ut någonting.


Har en orolig kille. Han somnar i sin egen säng. Men vaknar mitt i natten och är så ledsen. Så då får han sova med oss. Kanske är det ngn utvecklingsfas eller några nya tänder på G. Kan vara så mkt.


Idag tog han ett par steg på egen hand. Han tycker nog att det är otäckt utan stöd, för han sätter sig lika fort igen. Han går väldigt bra med gåvagnen. Han går fram och tillbaka med den hela tiden. Ibland kan han oxå vända med den. Idag gick han t.o.m med sin gräsklippare som inte är mycket till stöd, stödjer han sig på den så ramlar han.  Får han bara lite mer mod så är det inte långt kvar. :)


Roald jobbar kväll. Saknar min gubbe!

Vi letar ny bil för fullt. Men hittar ingen som duger. Hatar att leta bil.


   Kram på er

Av Maria - 13 juni 2009 20:08

 Jag och Charlie tog bussen in på stan idag. Det gick hur bra som helst. Så det ska vi göra fler gånger. Inga problem då alla är så hjälpsamma och vill hjälpa en på och av bussen. På bussen in fick man nämligen bära in vagnen på platsen som var avsedd för vagn/rullstol. Men hem kunde man styra in vagnen. Tror inte man kan åka alla bussar in från Holmsund med vagn, men dem turer som funkar är markerad i busstabellen med handikappsanpassad. :)


Jag och Camilla konstaterade idag att shoppa gör en gladare. :) Vi shoppade bara till oss själva, inget till barnen. Nä nu ljög jag för Charlie fick sig en keps på H&M. Jag shoppade upp mitt presentkort på H&M som jag fick på morsdag. Fick 2 linnen, 1 t-shirt och 1 kofta. Behöver verkligen lite nya kläder.

Barnen fick busa av sig lite i rådhusparken. Tråkigt att sitta i vagnen hela tiden.


Kram på er


Av Maria - 11 juni 2009 13:32

Idag fyller Charlies kusiner i Dalarna 1 år. Hoppas dem får en underbart rolig dag med en massa god tårta och paket!!!

Vi önskar vi vore på plats för att gratta. Vi får ta igen det om lite mindre än en månad när vi ses hos mormor och morfar på Noret (Jämtland).


HIPP HIPP HURRA FÖR VÅRA ÄLSKADE GUMMOR I MOCKFJÄRD



Här var brudarna inte gamla :) Så små, så små







Charlie tillsammans med födelsedagsbrudarna i påskas



Stort GRATTIS på er! Vi slår en pling igen i aftonen

                           för att höra hur dagen varit.                                            
  


Puss och Kram från oss här i Holmsund 


                                                  
                                              

Av Maria - 11 juni 2009 13:28

Medans Camilla hade examen med sin lilla klass på språkskolan, så var Felicia här hos oss ett par timmar. Det gick så bra. Vi lekte och hade oss. Roligt att se Charlie och Flisan ihop, för i ena sekunden kramas dem och i nästa så bråkar dem om samma leksak. :) Nu ligger lilleman och sover för det var visst jobbigt med tjejbesök.

Det var mysigt att få rå om våran lilla Flisan alldeles ensamma. Kul att se att hon är pigg ändå.





Gungeligung..det var skojsigt





Lite myspys






Lite bus måste det oxå vara

Av Maria - 10 juni 2009 12:05

Nu har Charlies kompis Flisan fått öroninflammation som pricken över i:et. Har hon inte haft nog nu. Det är det ena efter andra. Vi vill skicka en megakram till våran lilla tös. *kramar hårt*




Söta lilla Felicia



Själv känner jag mig lite besviken. Jobbet ringde ang en eftermiddagstur imorgon. Jag tackade glatt ja, vill gärna komma ut en sväng. Sen ringer hon tillbaka för då hade hon sett fel på schemat. Jag var överflödig... :( Ja ja, nog hinner jag jobba så jag blir less. V. 31 ska jag tillbaka i tjänst igen. Då blir pappa Roald hemma med lilleman tills november. Så mysigt dem ska få det!


                 Kram Maria

Av Maria - 10 juni 2009 11:58

Idag damp det ner 2 filmer i brevlådan. Ser fram emot att se dessa. Ser verkligen fram emot att se Benjamin Button. Ska bli mysigt att mysa ner sig framför våran lilla hemmabio med en skål popcorn :)

Hoppas oxå lilleman ska tycka om Pettson och Findus. Än kanske han är lite väl liten att se den. Men vi lägger den till samlingen. :)


                                    








Av Maria - 9 juni 2009 20:40

Vilket underbart väder vi haft idag och igår. Man bara njuter... :)


I dag kom Familjen Mangare på besök och grillade. Det var så kul att träffa dem, var ett tag sen sist. Väldigt gott var det med grillat. Anna bjöd på sallad med vattenmelon i, det var riktigt smarrigt.

Våran kamera vill inte riktigt samarbeta, så det blev tyvärr inga kort. Ska vi vara tvungen att köpa en nya kamera nu?


Lugna puckar annars. :) Charlie är så rolig och man kan inte göra annat än att skratta åt honom. Han pratar nu väldigt mycket på sitt eget lilla språk och sedan övar han på sitt "tjejtonårsskrik". Han har även kommit på ett speciellt skratt. :) Ja vi älskar våran lilla busunge!


En stor kram vill vi ge till lilla Flisan och hennes föräldrar. Flisan har varit hos farbror Doktorn eftersom hon gått ner i vikt  och inte växer som hon ska. Vi hoppas dem hittar vad som är tokigt. Ni kan läsa mer i Camillas blogg.

Våran lilla Flisis!


   Kram på er

Ovido - Quiz & Flashcards