Alla inlägg den 13 april 2009

Av Maria - 13 april 2009 10:57

Ja efter 2 veckor on the road är nu hela familjen hemma i Holmsund. Skönt att vara hemma igen.


Har varit superkul att få träffa familjen. Tvillingarna och Frida har blivit så stora. Tror dem längtat efter moster, för moster har då längtat efter dem :)


Varit en påsk fylld av spya, snor, hosta och feber. Jag och Roald var förkylda (Roald är det än). Charlie fick både magsjuka och förkylning. Mysko magsjuka för han har som kräkts lite här och där, tror hostan han har bidrar en hel del. Han hade diarré igår, men idag har det inte kommit ngt än. Välling kräks han fortfarande upp, tror det beror på den satans hostan och slemmet. Tvillingarna har ju haft en mysko magsjuka dem oxå. Kunde vara pigga ett par dagar och så kräktes dem. Syrran har hört att man tillfälligt kunde bli känslig mot mjölk då man hade magsjuka, så hon började prova mjölkfri mat åt dem. Tror det blev bättre av det.

Som kakan på moset så verkar Lowa och Tilde vara åksjuka oxå...kul då dem hade 60 mil hem. Lilla Lowa kräktes och mådde inte alls så bra då dem åkte hem.


Magsjuka, förkylning och åksjuka på en helg...Ja så det har varit en intressant påsk minst sagt. Vi sa att detta är ngt vi kommer skratta åt om några år och berätta för barnen. Minns ni påsken 2009....


Tänker lägga upp lite bilder senare. Ska ta mig en löptur...dax för beach 2009. :)


             Kram Maria

  

Ovido - Quiz & Flashcards