Alla inlägg den 20 april 2009

Av Maria - 20 april 2009 22:03

Ja han sover i sin säng... Så härligt att slippa oroa sig stup i kvarten för att han ska rulla ur sängen. Nu kan man ju vara på nedervåningen och dona. :)

Fick dock hålla på en timme innan han somnade, ta upp honom flera gånger. Han ställer sig upp så fort man lagt honom, men när han blev riktigt trött så låg han kvar och somnade med min hand i sin. Lilla gubben min...


Var in på Barnens Hus och köpte ett nytt däck. 149 kr fattigare blev man. Såg en massa fina saker som man skulle köpt till Charlie! :) Skygglappar på och gå förbi...får bli lite senare.


God natt och sov gott!

Av Maria - 20 april 2009 14:27

Fint väder ute så jag och Charlie följde med pappa ner på byn när han skulle börja jobbet kl 14. På konsum tycker jag vagnen är så himla trögstyrd, ser då att det inte är någe luft alls i ena bakdäcket. Så hela vägen hem får jag lyfta upp bakdelen på vagnen. Ngt tungt! Gick förbi Statoil och pumpade i luft, men det pös ur lika snabbt. Så när Charlie vaknar så måste vi in på Barnens Hus och köpa ett nytt däck.

Fick mig iaf ett litet träningspass i biceps då man fick lyfta vagnen sådär :=)

Av Maria - 20 april 2009 10:57

Inatt sov Charlie i sin säng hela natten. Har vaknat några gånger och fått tutten, men annars så :) Man kan ju hoppas att det går lättare nu. Han somnade oxå igår i sin säng utan ett pip.


Tyvärr fick han natten till söndag ögoninflammation i höger öga. Det ser nu fint ut, men så inatt fick han i det vänstra. Tvättar med koksalt. Magsjuka, förkylning och nu ögoninflammation. Vi kör hela registret. Haha!


Strålande sol ute. Hänger tvätten ut....wonderful it is!


  Kram på er

Ovido - Quiz & Flashcards