Alla inlägg den 29 april 2009

Av Maria - 29 april 2009 19:02

Vi har tillbringat 2 nätter på barn 2. Ringde barnmottagningen i fredags eftersom Charlie fortfarande hade hög feber och var så slö trots pencillin. Vi fick komma in direkt och då hade CRP stigit från torsdagens 52 till 120. Vi blev inlagda på barn 2 där han har fått antibiotika iv och dropp eftersom han troligen var lite uttorkad. Konstaterades att han hade lunginflammation och pencillinet vi gett var för svagt. Stackars lilleman... Men efter 3 doser med antibiotika iv, massa inhalationer och 1 liter dropp så är han sig själv igen. Så roligt att se för allt kändes bra hopplöst ett tag. 1/2 kg har han tappat på kuppen men det tar vi snabbt igen.

När vi låg instängda i vårat rum (hade enkelsal pga infektionsrisken) så var Charlie inte så uppåt och ville knappt äta. Men så fort vi var hemma igen så började han skratta och både äta och dricka.

Nu ska vi bara fortsätta med antibiotika per os. CRP var nere på 39 så det har ju gått himla bra.



Ja tack gode gud för att det finns mediciner. Är så glad att vi lever i ett land där det finns tillgång till mediciner och bra sjukhusvård. Helt underbar personal på barn 2. =)

Man har lärt sig att man ska lita på sina känslor att ngt inte är som det ska. Äntligen har vi våran Charlie tillbaka! Puss på dig Gubben!









En väldigt slö Charlie när vi kom på barn 2. Ville bara sova.








Sova sova sova medans droppet gick in







Mediciner gör gott. Charlie och pappa leker doktor








Charlie i sin säng som mest liknar ett fängelse. Ngt piggare lilleman








När man inte vill äta ngt så får man prova kexchoklad. Det var inte så dumt tyckte Charlie. =)





Som sagt skönt att vara hemma igen och att allt gått så bra. Skickar en tanke till min vän Sara och hennes lilla Nova som ligger i Östersund på lassa. Hoppas dem får komma hem snart oxå! :)



Tack Erika och Camilla för att ni var förbi sjukhuset och gav Charlie ngt att annat att tänka på. Tack för att ni ställer upp för oss! Tack till våra familjer som ringt flera gånger om dagen, skönt att ventilera lite!



                Kram Maria

Ovido - Quiz & Flashcards