Alla inlägg den 16 mars 2009

Av Maria - 16 mars 2009 21:49

En kinkig Charlie i dag. Knappt sovit och inte velat äta. I natt så var han så orolig. Var täppt i näsan, så han fick Nezeril. Har lite feber ikväll. Hoppas det inte är ngn förkylning på G igen. Eller så kanske det är fler tänder på G. Ja vi får se hur det är i morgon. Mammas lilla plupp.

Det är verkligen full fart på honom för övrigt. Vänder mig om en sekund vid skötbordet och då var han på väg ner från det. Han kryper omkring och drar ur kontakter, drar sig upp mot bordet, kryper mot trappen. Oj oj oj! Nu är det slut på lugnet och värre blir det antar jag. =)


Sålde våran soffgrupp idag. Ett par från Vindeln kom och hämtade den. Så nu tar vi ner soffan som vi har uppe och ska köpa en ny bäddsoffa till övervåningen.

Renoveringen går framåt. Där vi rivit väggen är färdigt, lite el kvar. Men det skulle visst bara vara lite kabel som skulle dras.

Har målat tak och spacklat i matsaldelen så vi ska nog tapetsera där imorgon. :) Skönt att man ser att det går lite framåt. Är ingen hit att renovera med en 9-månaders kille som är ÖVERALLT. Går lite långsammare än vanligt. Såna här gånger önskade man att mormor/farmor vore nära.












Våran mysiga soffgrupp ett minne blott






Nä om man ska ta och slipa lite innan man kryper till kojs. Imorgon blir det väl inte så mycket gjort när lilleman är vaken!


            Godnatt!


Ovido - Quiz & Flashcards