Alla inlägg under mars 2009

Av Maria - 22 mars 2009 17:28

Ja nu är matsalsdelen tapetserad, det blev klart igår lagomt till Robinson.

Idag har det spacklats för fulla muggar. Målet är att få taket målat ikväll och så ska vi slipa väggarna imorgon. Kanske man får en vägg tapetserad imorgon. Har varit mycket underarbete...massa som ska spacklas. Bläää!








Var in och köpte mer tapet idag på K-RAUTA. Passade på att luncha på Donken med Cepe och sen tog vi fika hos Camilla och Chrille.


Charlie vaknade 05.20 imorse. Ngt dö man var då! Roald tyckte jag skulle stiga upp för han som skulle tapetsera behövde sova (!!!!). Jag verkar visst inte behöva få sova jag. Svor lite för mig själv =) */¤"¤/#==/"%!%*

Ska prova att dra ner persiennerna ikväll och se om han sover längre när det är lite mörkare. Har inte dem bästa persiennerna.




          Sköt om er! Kram Maria

Av Maria - 21 mars 2009 09:59

Idag valde lilleman att vakna 05.45, brukar annars vakna vid 07. Det kanske beror på att han slocknade igårkväll vid 19. Mycket tidigare än vanligt och det var så skönt med så mycket egentid på kvällen. Charlie var helt slut efter kalaset hos Camilla. :) Jag och Roald såg Lets Dance. Blev lite besviken idag när jag såg att Morgan åkte ut. Magnus borde egentligen åkt hem för han är inte riktigt lika bra, men han gör det ju så bra ändå den där biffen. :)


Känner mig lite trött nu, men inte har man tid att vila när Charlie vilar. Då ska ju allting annat göras. Har slipat och spacklat lite mer därnere. Går sakta men säkert. Roald är ledig sön och måndag och då ska vi köra hårt. Kaminen ska ju monteras på torsdag, vill ha allt klart då. Har även rumstrerat om lite i köket. Sedan är det ju så soft att sitta här vid datorn och läsa bloggar :)

Skulle verkligen behöva storstäda oxå. Det ska jag göra när tapetseringen är klar. Vårstäda hela huset...


Hittade en supermysig blogg, kolla gärna in den; http://livetibyn.blogg.se/


Superfint väder idag. Jag och Charlie ska ta en långpromenad när han vaknar. Härligt!



   Kram på er

Av Maria - 20 mars 2009 19:30

Idag fyller en av mina allra bästa vänner år. Camilla blir 28 år och det firade vi med en ny elvisp. Tyckte hon skulle sluta vispa grädden för hand. :) Stort GRATTIS Gumman. Camilla är en underbar tjej som betyder mycket för mig. Hon kan jag alltid lita på och jag vet att hon alltid ställer upp för oss. Sen har vi ju så trevligt ihop oxå. Kram på dig vännen och grattis!









Grattis på dig Vännen!











Charlie firade Tant Camilla










28 år idag (du ser lite tokig ut) :)










Alva, Charlie och Felicia






Ja en trevlig dag med gott fika och god mat. Fick tacos som är nationalrätten hos Familjen Berg/Edström :)                            



Kram på er

Av Maria - 20 mars 2009 13:19

Hittade denna lilla lek hos mina goda vän Erika.


Instruktioner: Googla ditt namn plus "är" inom citationstecken. Exempel "Maria är". Kopiera de fem första träffarna där meningarna innehåller " Namn är…" och lägg in dem på din blogg.


Maria är en av Europas starkaste kvinnor



Maria är tillbaka


Maria är en ängel sänd från ovan


Maria är bäst!


Maria är begränsat skattepliktig



Ja det blev dessa meningar :) Passar väl bra in på mig!=)



   Kram på er



Av Maria - 18 mars 2009 19:08

Igår var vi hos Regina och Alva på fika. Vi som är mammalediga från jobbet var där. 7 av 8 st kom, så det var inte illa. Kul att träffas och surra lite.Gott fika hade Regina och Sara ordnat. Inte fel!











Oliver och Charlie













Charlie och Cajsa snacka allvar. Lilla Theo sitter i mammas knä













Daniel och Liam













Hela gänget














Värdinnan Alva














Maria och Egil














Sötisen Ingrid







Ja en fartfylld eftermiddag! :)

















Av Maria - 18 mars 2009 12:29

I går började vi tapetsera. Fick klart ett par väggar i matsalen, däribland fondväggen. Vi blev riktigt nöjda med fondisen, liv i tapeten men ändå ganska diskret. Ni får en liten förkik här nere. Vi fick mycket gjort eftersom Farbror Tocka tog hand om Charlie, tack för hjälpen!











Äntligen är den på plats =)




I morse for jag och Charlie in på Coop och handlade mat för denna vecka. Var även på barnens hus och handlade grindar, kan säga att det behövs. Vill inte ha lilleman utför trappen.

Var ju på fika hos Regina igår. Var 7 systrar från Med 1 + barn där. Trevligt hade vi. Lägger ut bilder på det senare.



  Kram Maria

Av Maria - 17 mars 2009 07:19

Igår beställde vi en bäddsoffa från IKEA. Ska komma nästa vecka, så det passar perfekt. Då borde det vara klart nere så vi kan ta ner hörnsoffan och bära upp bäddsoffan. Blev en mörkgrå bäddsoffa från IKEA (månstad). Min kära vän och kollega Cajsa har en sådan soffan och de var då så nöjda med sin. Kanon!














Denna har vi beställt, fast i en annan färg







Lilleman vaknade igår vid 23 och var så ledsen. Han dras fortfarande med sin elaka hosta....det riktigt rev i bröstet. Fick en alvedon efter ett tag och Nezeril. Men oj så ledsen han var och trött, kunde inte komma till ro. Så jag gjorde en halv portion välling och gav han. Då kunde han komma till ro. =) Sovit sen hela natten. Skönt för oss alla 3.

Hoppas han är pigg idag, för vi är ju bjuden på Med 1 fika hos Regina. Alla mammalediga mammor ska träffas.



   Kram Maria

Av Maria - 16 mars 2009 21:49

En kinkig Charlie i dag. Knappt sovit och inte velat äta. I natt så var han så orolig. Var täppt i näsan, så han fick Nezeril. Har lite feber ikväll. Hoppas det inte är ngn förkylning på G igen. Eller så kanske det är fler tänder på G. Ja vi får se hur det är i morgon. Mammas lilla plupp.

Det är verkligen full fart på honom för övrigt. Vänder mig om en sekund vid skötbordet och då var han på väg ner från det. Han kryper omkring och drar ur kontakter, drar sig upp mot bordet, kryper mot trappen. Oj oj oj! Nu är det slut på lugnet och värre blir det antar jag. =)


Sålde våran soffgrupp idag. Ett par från Vindeln kom och hämtade den. Så nu tar vi ner soffan som vi har uppe och ska köpa en ny bäddsoffa till övervåningen.

Renoveringen går framåt. Där vi rivit väggen är färdigt, lite el kvar. Men det skulle visst bara vara lite kabel som skulle dras.

Har målat tak och spacklat i matsaldelen så vi ska nog tapetsera där imorgon. :) Skönt att man ser att det går lite framåt. Är ingen hit att renovera med en 9-månaders kille som är ÖVERALLT. Går lite långsammare än vanligt. Såna här gånger önskade man att mormor/farmor vore nära.












Våran mysiga soffgrupp ett minne blott






Nä om man ska ta och slipa lite innan man kryper till kojs. Imorgon blir det väl inte så mycket gjort när lilleman är vaken!


            Godnatt!


Ovido - Quiz & Flashcards