Alla inlägg under april 2009

Av Maria - 21 april 2009 08:31

En sån natt. Så orolig Charlie har varit. Han vaknade vid elva och fick välling, men var ändå så orolig och ledsen. Har sovit med oss. Fick välling på morgonsidan oxå. Hjälpte lite med välling... Känner mig inte utsövd om man säger så. Men men, ny dag nya möjligheter. :)


    Have a nice day!

Av Maria - 20 april 2009 22:03

Ja han sover i sin säng... Så härligt att slippa oroa sig stup i kvarten för att han ska rulla ur sängen. Nu kan man ju vara på nedervåningen och dona. :)

Fick dock hålla på en timme innan han somnade, ta upp honom flera gånger. Han ställer sig upp så fort man lagt honom, men när han blev riktigt trött så låg han kvar och somnade med min hand i sin. Lilla gubben min...


Var in på Barnens Hus och köpte ett nytt däck. 149 kr fattigare blev man. Såg en massa fina saker som man skulle köpt till Charlie! :) Skygglappar på och gå förbi...får bli lite senare.


God natt och sov gott!

Av Maria - 20 april 2009 14:27

Fint väder ute så jag och Charlie följde med pappa ner på byn när han skulle börja jobbet kl 14. På konsum tycker jag vagnen är så himla trögstyrd, ser då att det inte är någe luft alls i ena bakdäcket. Så hela vägen hem får jag lyfta upp bakdelen på vagnen. Ngt tungt! Gick förbi Statoil och pumpade i luft, men det pös ur lika snabbt. Så när Charlie vaknar så måste vi in på Barnens Hus och köpa ett nytt däck.

Fick mig iaf ett litet träningspass i biceps då man fick lyfta vagnen sådär :=)

Av Maria - 20 april 2009 10:57

Inatt sov Charlie i sin säng hela natten. Har vaknat några gånger och fått tutten, men annars så :) Man kan ju hoppas att det går lättare nu. Han somnade oxå igår i sin säng utan ett pip.


Tyvärr fick han natten till söndag ögoninflammation i höger öga. Det ser nu fint ut, men så inatt fick han i det vänstra. Tvättar med koksalt. Magsjuka, förkylning och nu ögoninflammation. Vi kör hela registret. Haha!


Strålande sol ute. Hänger tvätten ut....wonderful it is!


  Kram på er

Av Maria - 18 april 2009 08:33

Låg och läste min bok igår, ingen hit eftersom jag var ensam hemma. Den är lite läskig den där boken: Snömannen av Jo Nesbö!

Roald var på bio med grabbarna så det var bara jag och lilleman hemma. Vågade inte läsa så mycket utan jag la mig och sov. =)







 

Härligt väder ute, strålande sol. =)

Idag blir en dag i mysandets tecken. Camilla och Felicia kommer ut så vi ska äta middag och mysa. Ska prova en ny efterrätt som Paula gav recept på.


Lilleman vägrar burkmat nu så jag måste skärpa mig med storkoken. Håller nu på med gryta. 

Imorgon ska vi åka till Anna och Zablon som fått sin lilla prinsessa! Stort GRATTIS! Ska bli mysigt att syta lite! :)



Ha en bra dag allihopa!


                   Kram Maria



Av Maria - 17 april 2009 08:13

Ja nu verkar då Charlie vara frisk. Tidigare kunde vi inte ge välling för då kräktes han upp den så fort han hostade. Men går kväll fick han välling och han sov hela natten. Är fortfarande lite snuvig, men ytterst lite. =) Skönt!

Skickar en krya på er kram till Flisan och Cassandra. Riktigt elaka virus som går nu....


Haar börjat med projektet "få lilleman att sova i sin säng". Han föll nämligen ur våran säng för ett par nätter sen. Förutom ett blåmärke i pannan och ett rivsår under näsan så klarade han sig bra. Går inte att ha han i våran säng nu för han kryper runt i sömnen.

Kämpade igår kväll, men det gick inte. Vet inte vad jag ska göra... Vet att vi ska låta honom grina tills han somnar, men jag HATAR det. Igår grinade han så mycket att han gjorde på sig... Han sover ju så gott i våran säng, man riktigt ser hur han myser ner sig. Men han kan ju göra illa sig riktigt.

Ja ja det ordnar sig nog! Vi får skaffa madrasser på golvet. Hi hi!


Vad ska man hitta på idag då? Pappa Roald jobbar till 18.


Bjuder på en bild från påsken. Frida och Charlie bakar kaka tillsammans och den blev så god =)








Ha en trevlig dag!


     Kram Maria

Av Maria - 15 april 2009 21:20

Ikväll så har jag äntligen sett filmen - Män som hatar kvinnor. Grymt bra film, minst lika bra som boken om inte bättre. Jag, Malin och Viktoria från mammagruppen var och såg den. Vi var så nöjda alla 3. =)

Har ni inte sett eller läst boken/filmen...gör det. Ett tips!














Kändes inte alls som att filmen var 2.5 timme lång

Av Maria - 15 april 2009 09:25

Tänkte visa lite bilder från min och Charlies road trip. =)








Charlie och Moster Moncan på Djungelhuset i Östersund. En mysig helg i Ö-sund fick vi. Vi hann mysa lite med kusin Izabelle 6 år. 
















Moncan och Iza kollar på film när Iza var liten bebis =)                       









Charlie och Herr Apa. Han tyckte det var kul att krypa runt bland alla

djuren =)    










Lowa närmast kameran och Tilde längst bak. Hoppas jag har rätt, men på kort brukar jag kunna skilja dem åt. Annars är dem lika som bär. Är

så lik mamma Malin när hon var liten. Töserna är 10 månader gamla     





                                                





Småkusinerna Tilde, Lowa och Charlie













Med våran goa mormor. Puss på dig











Moster Malin och Kusin Frida 4 år. Det var kul att se Charlie och Frida tillsammans, för trots åldersskillnaden så lekte dem så bra ihop. :)






Ja det var några kort iaf. :) Dax att tvätta lite. Ett underbart vårtecken är att man kan hänga ut tvätten. Luktar ju SÅÅÅÅ gott!

Kram på er

Ovido - Quiz & Flashcards