Alla inlägg under april 2009

Av Maria - 14 april 2009 16:04

Idag blev jag och Roald alldeles tårögda då våran lilleman tog lära-gå-vagnen och gick själv (så fjompig man är). Tror han blev förvånad själv oxå! Han har blivit så duktig våran lilla prins!

Mamma och pappa älskar dig










 







Hej och Hå








Charlie glad (10.5 månad)









Hela trappen klarar han galant oxå





Kram Maria

Av Maria - 13 april 2009 10:57

Ja efter 2 veckor on the road är nu hela familjen hemma i Holmsund. Skönt att vara hemma igen.


Har varit superkul att få träffa familjen. Tvillingarna och Frida har blivit så stora. Tror dem längtat efter moster, för moster har då längtat efter dem :)


Varit en påsk fylld av spya, snor, hosta och feber. Jag och Roald var förkylda (Roald är det än). Charlie fick både magsjuka och förkylning. Mysko magsjuka för han har som kräkts lite här och där, tror hostan han har bidrar en hel del. Han hade diarré igår, men idag har det inte kommit ngt än. Välling kräks han fortfarande upp, tror det beror på den satans hostan och slemmet. Tvillingarna har ju haft en mysko magsjuka dem oxå. Kunde vara pigga ett par dagar och så kräktes dem. Syrran har hört att man tillfälligt kunde bli känslig mot mjölk då man hade magsjuka, så hon började prova mjölkfri mat åt dem. Tror det blev bättre av det.

Som kakan på moset så verkar Lowa och Tilde vara åksjuka oxå...kul då dem hade 60 mil hem. Lilla Lowa kräktes och mådde inte alls så bra då dem åkte hem.


Magsjuka, förkylning och åksjuka på en helg...Ja så det har varit en intressant påsk minst sagt. Vi sa att detta är ngt vi kommer skratta åt om några år och berätta för barnen. Minns ni påsken 2009....


Tänker lägga upp lite bilder senare. Ska ta mig en löptur...dax för beach 2009. :)


             Kram Maria

  

Av Maria - 5 april 2009 15:39

Fortfarande kvar i Östersund. Har det så mysigt. Men igår var vi ut på stan och tog en fika. Jag och syrran delade på 2 smörgåsar. Igår kväll hade vi så ont i magen...kramper. Under natten var jag tvungen att gå på toaletten för det vred om sig i hela magen. Nu idag mår vi bra, men har lite ont i magen till och från. Måste varit dem där smörgåsarna som vi blev dåliga av.


Idag for jag, Moncan och Charlie på Djungelhuset. Charlie fick leka av sig bland alla kuddar. :) Är som Leos lekland i Umeå. Har bilder som jag ska lägga ut då vi är hemma i Umeå igen. Kan ju spana in stället www.djungelhuset.se =) Premiär nu i helgen!


Ja en mysig helg lider mot sitt slut. Imorgon bitti styr vi turnén mot Noret igen (15 mil norr om Östersund). Åker till mormor och morfar. Hoppas dalmasarna ska vara friska så dem kommer dit. På vägen hem stannar vi till hos min klasskamrat Lena (bor i Lit) och hos farmor och farfar i Strömsund. Bra med lite stopp på vägen.


Längtar tills pappa Roald kommer till påskhelgen. Vi saknar honom! Ganska tufft att ha allt eget ansvar hela tiden över Charlie. Man har ju bra hjälp av moster, mormor, farmor mfl. Men det är ju ändå inte samma sak som att få hjälp av Pappa Roald.



   Kram Maria

Av Maria - 3 april 2009 17:00

Ja efter en natt hos farmor och farfar beslöt jag och Charlie för att styra turnen mot Östersund. Så nu är vi hos moster Moncan över helgen. Så mysigt! Vi ska nu ut och äta på Plaza...afterwork. Moster, Mamma Mia, Charlie och farbror Henke (moncans boyfriend).


Inga dalmasar till kusiner har vi träffat än, dem har fortfarande magsjuka. Hoppas vi kan ses till veckan då vi åker hem till mormor och morfar i Backe igen.


Nu ska vi ha en mysig helg i Östersund. Sköt om er alla så länge!

Charlie hälsar till sina kompisar i Umeå att han saknar dem.



   Puss på er

Av Maria - 1 april 2009 20:08


  Hejsan!


Ja nu är vi hemma hos mormor och morfar. Har det bara skönt. Trodde vi skulle få besök av kusinerna från Dalarna, men dem fick fara till deras stuga i Dorotea för tvillingarna fick magsjuka i bilen på väg upp. Men nu var dem piggare så vi hoppas dem kommer till helgen. Vill ju träffa dem nu.


Charlie är mer vild än tam. Klättrat upp till fjärde trappsteget (med tillsyn) och han jagar katterna som en vilding. Haha!


Till veckan får Roald veta hur det blir med hans jobb. Håll tummen för oss att det går bra.


Imorgon far vi till farmor och farfar i Strömsund för att fira farfar som fyller 51 år. Vi sover över tills på fredag. Mysa med dem lite oxå.



Vi saknar våran älskade pappa som är kvar i Holmsund. Älskar dig Pappsen!



            Kram Maria

Ovido - Quiz & Flashcards