Alla inlägg den 9 maj 2009

Av Maria - 9 maj 2009 19:03

Har idag hunnit med att putsa fönstren i köket och kratta ihop det sista ute. Har oxå städat under trappen och gått ut med överflödiga saker i friggen. Skönt att få lite gjort. Efter att vi ätit tacos så blev jag såååå trött. Ikväll blir det mysa och äta chips och popcorn. Som Camilla säger: man vill ha lite av varje. Har man bara popcorn blir man sugen på chips eller tvärtom. :)


                       Sköt om er!

Av Maria - 9 maj 2009 12:43

Blev så förvånad när jag vaknade av telefonen kl 8.30 Charlie sov fortfarande. Trodde han sovit hela  morgonen, men då sa Roald att dem hade varit uppe en sväng och käkat. Jag hade inte hört ngt, men skönt med en oplanerad sovmorgon. =)


Ingen feber nu på morgonen och han var feberfri igår på dagen. Charlie alltså. Men har hosta och är bubblig i bröstet, så vi håller oss inne idag oxå. Känns så skönt att han inte har ngn feber iaf. Peppar peppar...


Vilken skitmatch det var i hockeyn igår. :( Vi får hoppas på bronset istället. Roalds skift var här och såg matchen på stora duken. Dem jobbade 18-06, men dem hade lugnt så de fick tillåtelse att kompa ut under matchen. Kul med lite sällskap!



Grattis till syster Malin som idag får inviga deras fina kök. :)



          Ha en trevlig dag!

Ovido - Quiz & Flashcards