Alla inlägg under maj 2009

Av Maria - 22 maj 2009 08:33

Ja att ha bihåleinflammation är inte att leka med. Låg halva dan igår, men sen på eftermiddan så släppte det mesta av huvud- och tandvärken. Vilken känsla! Vad man uppskattar att vara frisk, känner nu bara lite lite litegrann. Sa till Roald att det var nog det värsta jag varit med om. Men då påminde han mig om att jag faktiskt fött barn. Så jag fick ge mig där. Hi hi! Men det var inte skoj.


Idag kommer min syster Monica, kusin Iza och Monicas fjås Henke. Det ser vi alla fram emot. Sån tur att man känner sig bättre. Ska in och handla på Maxi så fort Herrarna Johannessen vaknar. Måste ju ha lite gott att bjuda på. Både i flytande och fast form. :)


Ha en underbar helg! För det ska vi ha! Hoppas solen kommer snart!

Av Maria - 21 maj 2009 02:51

Uppe och preppar mig med alvedon (som inte brukar hjälpa) och kortisonspray. Så här måste det kännas om man har rejäl tandvärk. Känns som mina tänder ska lossna + rejäl skallebang.

Varit på grillning ikväll med mammaligan, väldigt trevligt och jag drack några glas vin. =) Kände mig mycket bättre då efter att jag puffat med kortisonet. Hoppas det ska hjälpa nu oxå.


Nä ska försöka somna om! Åh nu vill jag bli frisk! Är så less på detta!

Av Maria - 20 maj 2009 17:11

Ja nog har jag bihåleinflammation alltid. Idag har jag så ont i skallen (protesen) så jag vet inte vad. Ringde VC imorse och fick över telefon utskrivet en kortisonspray. Inom ett par dagar borde det hjälpa... ´varför kan det inte bli bra nu....


Ska ändå på grillning med mammaligan ikväll här i Holmsund. Men jag får nog skippa vinet. GRRR! Så less! När man väl ska få fara ut så blir det så här. Ja ja, ska ändå har supermysigt. Är ju så fint väder ute och sällskapet är ju kanon! Så vad kan gå fel?


klippte mig idag. Har lagt i ljusa slingor. Blev helt ok!


    Ha en bra afton!


            Kram Maria

Av Maria - 19 maj 2009 21:47

Ont i skallen, alvedon hjälper inte. Misstänker att jag har bihåleinflammation. BLÄÄÄ! Nu vill jag bli pigg. Roald har oxå ont mot bihålorna. Köpte Sinova på apoteket. Hoppas det ska hjälpa.


Less på att sitta hemma. Så idag mötte vi upp Camilla och Flisan på stan. Sen blev vi bjuden på fiskgryta som var yummie. Så mysigt att träffas. Bäst att passa på nu för det dröjer innan vi kan ses. Både vi och dem har mysigt främmande att vänta.


Nä lägga mig i soffan och slappa nu. Tröstat mig med lite popcorn!


Av Maria - 19 maj 2009 10:54

Sitter och kollar på mina magbilder. För ett år sedan hade tiden gått ut (16 maj). Jag hade en suverän graviditet eftersom jag mådde väldigt bra, värst var all vätska som jag samlade på mig i benen på slutet. Jag hade verkligen en stor mage och det berodde nog på en rejäl bebis (4.1 kg och 54.5 cm lång). =)

Jag  var fylld av förväntan över förlossningen och vad det var för krabat som fanns därinne. Saknar lite den där spända förväntningen. Ser fram emot när man ska skaffa ett litet syskon =) Vilken tur det är att man glömmer fort det jobbiga med att vara gravid.





Nog var man på bristningsgränsen alltid =) Här är jag i vecka 40








Ha en underbar dag!

Av Maria - 18 maj 2009 20:12

Ja idag passade vi på att vara ute. Ska bli sämre väder i veckan. :(

Har en unge som ÄLSKAR att vara ute, så det är bara att bege sig ut. Inte mig emot i det fina vädret.

Lite bilder från dagen:








Lyxigt med en egen trädgårdsnisse







Operation rädda vovven





Så här glad blir jag av att vara ute och leka






Måste ta igen mig lite. Jobbigt det här!




Fick paket från Ellos idag. Hälften skickas tillbaka då det var på tok för stort. Men galonsetet och t-shirtsen var bra.

Skulle även växla in norska pengar som vi fått av Oldemor Solfrid på banken. Hör och häpna så gör dem inte det. Man kan ju tro att banker gör sånt... Så vi ska in på Forex imorgon. Ska även handla inför helgen. Får ju storfrämmande av moster, kusin och Henke Penke. *längtar*



                 Kram på er





Av Maria - 17 maj 2009 19:35


  Hejsan!


Steg idag upp kl 11:30 efter nattens arbete. Så det blev cirka 4 h sömn, men det får räcka när det endast är en natt man har jobbat.

Vi for in på Plantagen och köpte blommor att ha på framsidan, eller ska man säga buske. Våran granne har såna och dem är så snygga och enkla: klot-tuja. Köpte även solcellslampor på Jula. Sen bara hem och plantera. Jo köpte även ett parasoll på Plantagen. Är så stark sol på baksidan.





Klot-tuja







Vi gillar när det är enkelt och stilrent







 Skönt med parasoll









Charlie bestämde sig för att hjälpa mamma med disken =)



Ikväll blir en lugn afton med en film. Lär nog somna tidigt.


   Kram Maria

Av Maria - 17 maj 2009 03:37

Då jobbar jag min första natten på väldigt länge. Jobbar bara en natt så det känns lyxigt. Vi har det väldigt lugnt. Kikat på schlager och film. Käkar landstingsbakelser (skorpor). Längtar hem till min härliga säng, tycker ändå det går bra. Började bli trött vid 02, men bara man håller igång så går det bra.

Väldigt skönt att få lämna hemmet för några timmar och vara någonting annat än mamma. Gillar verkligen mitt jobb så det känns kanon!


Verkar bli en underbar dag. Solen börjar gå upp nu. Fasiken vad Umeå är vackert. Vi har en schysst utsikt här på 9:e våningen!


                     Sussa lugnt!

Ovido - Quiz & Flashcards