Alla inlägg under maj 2009

Av Maria - 4 maj 2009 09:19

Viktigast i mitt liv är min familj. Så idag vill jag skicka en tanke till en av mina storaystrar Moncan som fyller år.

 För 32 år sedan föddes Monica, så ett stort HIPP HIPP HURRA för henne. :) Imorgon far hon på semester till Riga, det är hon väl förtjänt.


Hoppas du får en bra dag! Ha det så bra i Riga!

Stor puss och kram från Roald, Charlie och Maria. Charlie hälsar att han längtar tills ni kommer och hälsar på.







Charlie med en av sina älskade mostrar på hans dopdag. Undrar vad dem sörjer?                                                  
                            

                                                  
                                              











STORT GRATTIS PÅ DIG GUMMAN! Vi älskar dig!

Av Maria - 2 maj 2009 22:16

Oj vad Flisan och Charlie har härjat idag. Dem stupade i säng bägge 2 mellan kl 19 och 20. Vi var först på Strömpilen och shoppade lite smått och gott. Sen for vi hem till oss och så fick barnen leka ute. Oj så kul dem hade i sandlådan och att leka på altanen.

Nu sover dem sen ett bra tag tillbaka, så vi har sett Robinson och käkat en massa gott. Ja vi har haft en väldigt mysig dag!








Felicia och Charlie är mer vild än tam








Busa är toppen :)





God natt!

Av Maria - 2 maj 2009 10:41

Städa städa städa. Tycker inte man gör annat när man har  hus. Det plockas och städas konstant. Dagens projekt blev att dammsuga och skura nedervåningen + trappen. Jag har både knäskurat och använt tandborsten. Konstigt vilken städenergi man får när våren kommer. Nu får det räcka för idag.







1 gräsänka + 1 gräsänka = 2 som inte behöver sitta ensamma

Jag och Camilla har blivit utan karlar i helgen. De for hemöver för att umgås med lite kompisar. I stället för att sitta ensamma bägge 2 så ska vi ikväll ha myskväll med tacos och godis. Sen ska Camilla och Felicia sova över. Mysigt värre! :)



   Ha en trevlig dag!


Av Maria - 1 maj 2009 21:27

Kollar på humorgalan. Släpper ett par tårar för allt elände man ser. Stackars barn därute! Usch! Man ska vara glad för det man har.


Ska hämta in tvätten nu. Hunnit en del idag ändå: tvättat två maskiner med sängkläder och rengjort ugnen. Orkar inte göra så mkt mer. Känner mig trött efter veckan med sjukdom. När jag rengjorde ugnen provade jag tipset från Rent hus och det funkade kanon. Man blandar 1 del såpa och 3 delar vatten. Spraya på, sätt ugnen på 100 grader och låt verka 20 min. Skinande rent blev det.








Charlie somnade nu först. Varje gång jag skulle lägga honom så låg han bara och skrattade. Haha, man kunde inte låta bli att skratta med honom. Min goskit!


Egentid...när hade man det sist??



     Sov gott!

Av Maria - 1 maj 2009 15:47

Strålande väder ute. Vi passade på att inviga sandlådan med Felicia och Camilla som tittade förbi. Sen tog vi oss en promenad på Konsum då sällskapet for hem. Hör och häpna: Charlie sover ute i vagnen. Har gjort det flera gånger nu  på rak. Det kanske vänder på den fronten. Skönt om han kan sova ute och få frisk luft.







Åh så kul det var att gräva i sanden






Vårtecken i skärgår´n



Ha en fortsatt trevlig dag!

Ovido - Quiz & Flashcards