Alla inlägg den 9 januari 2009

Av Maria - 9 januari 2009 10:20

Avundsjuka och svartsjuka är 2 sjukdomar som drabbar oss alla vare sig vi vill eller inte. Inte gör det oss lyckligare heller. Konstigt hur vi jämnför oss med andra hela tiden. Man vill alltid ha mer mer mer... Vi blir som aldrig nöjda. Nu förtiden brukar jag och Roald säga till varandra hur lyckligt lottade vi är. Hur bra vi har det. Alla borde göra det ibland. Vi är friska, våran son är frisk och vi lever ett bra liv. Man kan inte ha kakan och äta den som man säger. Har någon annan det bra, så glädjs med dem istället för att bli avundsjuk.

Äsch, se så mkt tid jag har att grubbla. Verkligen dax att börja jobba... =)

Fick uppmuntrande kommentarer igår ang att Charlie inte somnar själv och äter på natten.  Skönt att jag inte är ensam. =) Som sagt så kunde livet vara värre. Såg nyheterna från Gaza imorse, usch så bra man har det. 


Charlie fick för sig imorse att vakan vid 5. Roald steg upp med honom (lyxigt värre). Vid 7 steg jag oxå upp och så åt vi alla frukost tillsammans. Nu sover både Roald och Charlie igen.

Jag har passat på att göra mer barnmat. Fylla på lite i frysen. Idag blev det köttfärs med potatis, morötter, majs och ärtor. Tog lite mindre majs denna gång. Tror jag läst att det kan vara lite stoppande i magen. Lilleman är hård i maggen... Kör i han både katrinplommon och extra vatten, men det ger inte den effekt mamma Mia vill.


SKa idag in och hälsa på Camilla och Flisan. Det var länge sen nu. Har inte setts sen förra året... Kul att se lila Flisan som blivit så mkt piggare sedan hon fick Nexium. Hon har väl blivit en riktig "tjockis" nu. ;) Bara 2 kg lättare än Charlie, hon börjar komma ikapp. Härligt! Går gör hon oxå. Händer mkt nu med dem små.

Lider med Fam Berg/Edström. Dem har haft en tuff period. Tycker ni gör det superbra. Du Camilla är alltid lika glad hur tufft det än varit och så omtänksam. Vet inte om jag sagt det till dig. Du är en klippa!

Länge sen man såg Alva och Cassandra oxå. Ni kanske är sugen på en fika till helgen?


Underbart väder! Om bara Herrarna Johannessen kan vakna så vi kan äta och fara! Se om lilleman gillar köttfärs och potatis.


Grattis Lena på din 27 årsdag. Så gamla vi blir! =) Ha en bra dag!


     Kram Mamma

Ovido - Quiz & Flashcards