Alla inlägg den 14 januari 2009

Av Maria - 14 januari 2009 22:29

GAHHHHHHH!

Charlie somnade kl halv åtta och som vanligt sov han  2h och sen är han pigg. Somnade nästan i min famn i soffan, men icke då...

Han har inte sovit mycket idag heller. Sov mitt på dan och sen lite i bilen på eftermiddan. Blir tokig alltså. Är trött efter natten som var så jag hoppades på att få lägga mig tidigt och läsa min Agatha Christie.

Jag och Roald pratade om detta med 4 mål per dag. Kanske är det för mycket. Vi beslutade att byta in ett mål  mot tisse. Fast han sov ju oroligt till och från även innan vi började med 4 mål mat per dag. Så jag tvivlar det hjälper.

Det är nog bara att rida ut stormen, tycker den borde ta slut snart.


Roald är och jobbar natt. Han gruvade lite efter 3 veckors ledighet. Är tomt utan min gubbe. Tur min lilla gubbe är hemma. Synd han bara är vaken... =)


    God natt till ni som får sova! Kram Maria

Av Maria - 14 januari 2009 11:54

Igår kom Henke och Fanny på besök. Dem ska flyga till Kanarieöarna idag. Kul att ha dem här. Dem är så mysiga. Vi spelade spel igårkväll och hade det så trevligt. Sen tog grabbarna en promenad med Tocka när han skulle hem. Dem hade visst gått runt hela Holmsund. :)


En orolig natt för lilleman. Somnade igår runt halv tio, sov en timme och var sedan vaken till midnatt. Sov sedan oroligt hela natten trots att han sov i våran säng. Blir tokig! Är det en period han är inne i eller är det ngt med maten. Måste vara en period... Vet inte om vi varit för snabba med att byta ut amningen. Gick ganska raskt över till 4 mål per dag här i jul. Ngn som har ngt förslag? Är det för mkt med 4 mål per dag för en 7.5 månaders bebis? Ska man byta ut ett av dessa mål mot bröstet? Tänk om man fått en instruktionsbok när han föddes. =)


Lite plåster på såren är iaf att Charlies vinteroverall kom idag. Fyndade en ny overall från Name It för 300 kr på Tradera. Oanvänd med lapparna kvar, skulle kostat 1000:- Har inte provat den än, men storleken ser bra ut (80). Jättefin! Lägger in en bild, är den blåa!


Resten är inne på BRL. Jag och Charlie stannade hemma, så han sover nu. Ska försöka få till lite bättre rutiner med detta med sovningen nu. Se om man kan få han att somna tidigare på kvällen till att börja med. Stiga upp senast 8 på morgonen. Tycker vi är så dålig på att vara konsekventa. Tycker mina andra vänner är så mkt bättre på detta.


Sist men inte minst måste jag få gratulera Camilla. Är så glad att det ordnat sig för er. Allt hände på en gång: Flisan är piggare, hon har fått dagisplats och du har fått jobb. Detta är ni värda efter en tuff höst. Så roligt! Det kanske finns en Gud där uppe ändå. :) Annars vet du att vi ställt upp för er.


    Kram på er

Ovido - Quiz & Flashcards