Alla inlägg den 22 januari 2009

Av Maria - 22 januari 2009 16:08

Haft en trevlig dag med Cassandra och Erika. Varför umgås man inte oftare när man har så trevligt ihop? Är väl för att tiden går ju så fort...veckorna springer iväg. Vi fikade lite och tog en promenad. Ja väldigt trevligt iaf. Cassandra lånade lite kläder + Charlies hoppgunga. Bra att det kommer till användning igen.


Tog kort på herrarna Johannessen igår när dem låg i sängen och höll på med sitt. Pappa läste om rock och Charlie kollade så mammas mobiltelefon fungerde som den skulle.

Var ju så nöjd att han somnade så fort igår kväll, men det fick man igen för. Han vaknade efter ett par timmar. Somnade tillslut i våran säng efter att ha snuttat på mamma lite. Sen tycker jag att han snuttade hela natten. Kan inte varit mycket mjölk som kom för de var som två tomma påsar... Måste få bort denna nattsnuttning! När Roald inte jobbar dag så får vi ta itu med detta.


Tror att Charlie förfrysit en fläck på högra kinden. :( Är alltid rött + att det är lite varmt. Det går väl till sig?? *sting i hjärtat* Skulle inte varit ute när det var -15 grader! Man ska ha en sån där rånarluva till dem.


Tack Erika för en mysig dag. Du är bra go du! Cassandra oxå för den delen!


  Kram Maria

Ovido - Quiz & Flashcards