Alla inlägg den 17 januari 2009

Av Maria - 17 januari 2009 14:09

Charlie vill säga hej till moster Moncan och moster Malin och visa hur det står till i Holmsund.

Minen han gör på ena kortet där tänderna syns gör bara att man älskar honom ännu mer. Han ser så busig ut när han gör så :) :)


Nuförtiden så sitter inte Lilleman så länge innan han lägger sig på mage. Så det kanske är krypning på G. Men så här har han hållit på länge. Det gäller väl bara att han kommer på knepet. Vi har sagt att han kanske kryper tills vi fyller år. Men det tåls att se. Som lugnt och skönt nu då han sitter där han sitter. Har inte skaffat några barngrindar än heller. Vill inte ha han farandes utför trappen. Usch!


Har nyss städat nedervåningen. Var verkligen på tiden. Kommer inte ihåg när jag skurade sist. Blir övervåningen imorgon. Så duktig man känner sig. Blev inspirerad då Erika skrev att de storstädat. U go girl! :)


    Kram Maria

Av Maria - 17 januari 2009 08:22

Att det är helg igen. Vart tar veckorna vägen. Minns när man jobbade så sniglade dem sig fram ibland. :) Drömde inatt att jag skulle jobba. Drömmer ofta om jobbet nu. Är väl för att det är på G snart att börja jobba. Saknar att jobba, saknar känslan av att gjort ngt på dagen. Att få tjäna lite pengar och göra nytta. Man har ju ett heltidsjobb med Charlie, så ledig är man då inte. Men har man jobbat sedan man var 17 år så är det inte så konstigt att man är van att göra "rätt" för sig. :) 10 år i arbetslivet, inte illa.


Natten var väl sådär. Provade att lägga mig i ett annat rum för att se om han sov bättre lilleman. Men inte då, halv tolv vaknade han. Fick mat, men skulle inte sova i sin säng. Så han sov med mig...igen! Mysigt, men hur länge ska man hålla på? Ska man bara göra 5 minuters på kvällen när dem ska sova, inte när dem vaknar senare på natten? Ikväll måste vi ha han vaken tills han är tröttare. Vill inte ha som igårkväll, 1.5 timme. Fast han somnade ju tidigare ett par gånger men vaknade efter 5-10 minuter.

Ja svårt detta. Vill inte att han ska vara ledsen!


    Kram på er

Ovido - Quiz & Flashcards