Alla inlägg den 21 januari 2009

Av Maria - 21 januari 2009 20:28

Blir så exalterad att jag måste skriva det: tog inte ens 10 minuter ikväll så somnade Charlie själv.... Helt otroligt! Denna metod verkar funka...från en timme till 10 minuter på inte ens en vecka. Ikväll så grinade han inte alls så mycket. =) Mammas lilla guldklimp! Stolt över dig!  Puss puss

Av Maria - 21 januari 2009 18:29

Säger då bara vilka hemska personer det finns. Syrran skrev på msn att ngn har "stimmat" hennes bankomatkort. Kopierat det på ngn sätt och handlat för det på phonehouse i Stockholm. Hon bor i Östersund och hade inte varit i Stockholm den senaste tiden. Polisanmält och spärrat kortet hade hon gjort nu. Hade handlat på nätet nån gång. Om det är därifrån dem fått informationen. Man kan visst aldrig vara säker...jädrans idioter!  


Har idag varit på mammafika hos Maria och Frida i Obbola. Mammorna från Holmsund tog en promenad över bron till Obbola. Blåste friskt över bron. Brrr! Är så kul att se hur det ser ut hos varandra. Man har som en uppfattning om hur det ska se ut och så ser det helt annorlunda. De bodde jättefint. Gott fika fick vi oxå. En i mammagruppen berättade av dem skulle ha barn igen i juli. Så det blir ett år mellan deras barn. Så spännande! lite sugen blir man på en bebis igen. Men inte riktigt än... =)


Jag och Charlie fick skjuts hem eftersom vi skulle få främmande av Henke och Fanny som kom från Gran Kanaria. Dem åt middag med oss och for sen vidare mot Strömsund. Dem var solbrända och fräscha.


Var på förmiddan ute och skottade bort det som plogbilen så generöst gav oss. Vem behöver gym när det finns blötsnö?

Känner mig trött nu efter en hektisk men rolig dag.

Imorgon kommer Erika och Cassandra. Blev inget bad eftersom dem andra damerna inte kunde komma ut hit. Synd, verkar aldrig bli av att bada. Sa till Roald att vi kanske kunde fara och bada ngn dag. Skönt att bubbla lite.


Charlie gillar att dra runt på saker nu. Lägger in en bild på en sak som han hittade att dra runt på.




  Kram Maria

Ovido - Quiz & Flashcards