Alla inlägg den 24 januari 2009

Av Maria - 24 januari 2009 20:39

Bakade semlor igår och ikväll blev det premiären. Inte lika gott som jag hoppades på. Dem blev bra, men jag var kanske inte så sugen. :) Hoppas bara man inte håller på få magsjuka... Man känner ju efter för minsta lilla.


Gubben sover nu. Får se hur länge. Körde inte 5 minuters ikväll. Känns grymt när han har feber. Tog tempen nyss innan han fick alvedon...fortfarande 39,7.Stackarn! Men dem tål nog mer feber än oss vuxna. Själv skulle man vara helt däckad vid den tempen. Men Charlie är på bra humör ändå trots att han är het som en kamin. Ingen diarré nu ikväll. Så det verkar vara på väg åt rätt håll med det iaf. Hoppas jag!

Blir inget ettårskalas för oss på måndag. Vill inte att vi ska smitta någon annan. Känns hur tråkigt som helst, men då får vi ju rå om henne själva en annan dag. Så ngt positivt! Men lite surt känns det. 1-årsdagen är som speciell.

Vet inte vart denna magsjuka kommer ifrån. Men det är ju dem tiderna, går väl runt runt överallt.


    Stor kram på er

Av Maria - 24 januari 2009 11:39

Stackars liten pojke! :( 39.4 i feber och sprutande diarré. Ja nog är han magsjuk alltid. Inge mera kräk iaf. Men han är tagen. Får tisse mestadels idag, vila magen lite. Han vill då ha bröstet iaf, man är ju lite ampen över att han ska få i sig nog med vätska. Lite piggare nu efter en alvedon. Tur det finns!

  Puss på dig min lille älskling

Av Maria - 24 januari 2009 09:11

Antar att Charlie har fått sin första magsjuka... Vaknde inatt kl 03.30 av att han kräktes. Hann inte mer än sätta han på skötbordet så kom det i andra änden oxå. Som det luktade...är inte känslig för sånt men det luktade magsjuka. Huvva! Kom lite mer kräk när vi satt i soffan. Jag och Charlie la oss i gästrummet eftersom Roald skulle upp och jobba. Kom lite mer kräk här på morgonsidan oxå, men inte så mycket. En sån tålig liten kille...säger inte ett pip då han kräks. Oj så överbeskyddande man blir då dem är sjuka. Man vill göra allt för dem.

Satte han i badkaret direkt när vi vaknade imorse.

Vi som ska ha främmande i helgen, men det blir att boka om. Flisan som fyller ett år på måndag, frågan är ju om vi kan fara dit. Vill inte smitta någon. Så tråkigt om vi inte kan fira henne på 1-årsdagen!


Lilleman somnade fort igår, tog inte ens 10 min. Men vaknade som vanligt efter ett par timmar.


Tvättmaskinen går varm. SKulle haft en torktumlare eftersom man har dåligt med ställen att hänga tvätt på...:(


  Kram Maria

Ovido - Quiz & Flashcards