Alla inlägg den 15 januari 2009

Av Maria - 15 januari 2009 21:29

Ikväll satte vi igång med 5 minuters metoden. Detta för att få Charlie att somna själv. Innebär att man var 5 minut går in och ger tutten, man får inte plocka upp dem trots att dem skriker. Denna metod ska få dem att somna själv i sin egen säng. Som det är nu så har vi antingen burit runt honom, legat bredvid honom i våran säng eller att han somnat i famnen. Går ju inte att ha det så för all framtid.

Camilla startade oxå ikväll med Felicia. Vi skulle stötta varandra, som vi alltid gör. Hon är för go den tjejen. Ja bägge dem där tjejerna! :)

Gick bra för oss allihopa. Flisan somnade efter 30 minuter. Charlie somnade efter en timme. Han är då för envis. Vem orkar gallskrika i 60 min. Han stannade bara upp för att ta luft. Mamma lilla prins! Envis som mormor?? Ja nu ska vi iaf köra denna metod.

 Blev peppad efter dagens promenad med Frida och Gunnar. Dem kör oxå denna metod.


Syrran (malin) hade idag pratat med BVC. Man ska tydligen introducera mjölkprodukter tidigare än ett år. Men i liten mängd: 0.5-1 dl per dag. Lite fil eller yoghurt var lämpligt. Man skulle visst inte ge mer för att det är rätt så mäktigt för dem små magarna. Så man kanske ska prova lite naturell yoghurt blandat med lite fruktdessert.... :)


Vad härligt det är med underbara vänner som man vet alltid finns där för en! TACK!


Lilleman sover än. Håller tummen för att detta ska funka nu.


   Kram Maria

Ovido - Quiz & Flashcards