Alla inlägg den 20 januari 2009

Av Maria - 20 januari 2009 17:33

En skön dag idag. Vaknade vid 8. Haft en bra natt. Lilleman sov hos från kl 23. Men det känns som han måste få göra det. Som den där barnpsykologen på 4:an sa: barnen tar ofta 2 steg fram och 1 steg bak. Var en pappa som skrev in och frågade hur de skulle göra med sin dotter som ville sova hos dem.

På eftermiddan for vi på familjecentralen och vägde och mätte Charlie: 9.8 kilo och 74 cm. Har bara gått upp 500 gr på 2 månader. Men det sa hon var helt normalt för nu börjar han röra sig så mycket så de går inte upp lika mkt längre. Men han har vuxit 3 cm. Stora mannen! :)

Frågade om detta med amningen och hon sa att mellan 6-8 månader kan man trappa ner den. Hon tyckte jag gjort det bra som ammat så här länge.

Ja att sluta amma är nog lättare sagt än gjort när lilleman tycker det är så gott och mysigt. Ja det ger sig nog naturligt. Ammar ju endast nån gång per dag nu. Han är duktig att äta nu våran son.

Öppna förskolan är ju på samma ställe som BVC. Där träffade vi Charlies polare från mammagruppen: Alva, Frans, Gunnar, Viggo och Lisa. Oj så dem växt sen innan jul. Vi stannade och lekte ett par timmar. Han blev så trött Charlie.


Blodpudding till middag. Tycker det är gott nu till skillnad mot förr. Camilla tipsade mig om att man ska ha bacon till. Blir så mkt godare då!


Ska baka semlor på fredag tror jag. Är så sugen på det! :) Jag och Roald är några riktiga semelnissar.


    Kram på er

Ovido - Quiz & Flashcards