Alla inlägg den 25 januari 2009

Av Maria - 25 januari 2009 17:18

Tar på krafterna att ha en sjuk pojke. Men det är nog bortgjort det värsta nu. Febern är borta, tempen visar 37.6, skönt!

Köpte majskrokar åt honom när jag var på Maxi. Det var gott tyckte han. Man får försöka mjukstarta med lite mat igen.

Var så skönt att komma hemifrån en sväng. For först på NUS och köpte alvedon och sen på Maxi. Höll på klättra på väggarna hemma. Gjorde mig ingen brådska om man så säger. =)


Undrar om det nu är 2 steg bakåt angående detta med maten och sömnen för lilla Charlie. Eller om det kanske kommer rulla på som vanligt.

Han har nog tappat lite vikt, känns när man lyfter honom. Men som tur är hade han ju lite extra att ta av. :)

Ja man blir då nojjig när dem är sjuk. Satt och skrämde upp mig själv med feberkramper och inläggning med dropp. Haha!


   Kram på er

Av Maria - 25 januari 2009 11:49

Charlie har fortfarande feber och diarré. Dock mindre feber, 38.8 Han blev så orolig här nyss så jag skulle ge en alvedon. Är inte det lättaste när den kommer ut hela tiden + en massa diarré. Måste in på sjukhuset för att köpa mer alvedon. Tur man har lasarettet nära (1.5 mil) så man har tillgång till ett apotek på söndagen!

Orolig natt för Charlie. Tycker han vaknade hela tiden och var orolig. Snuttade och snuttade och snuttade.... Hade man tänkt till så hade man gett en alvedon. Så trött imorse, men lilla mamma fick sovmorgon medans Charlie och Pappa steg upp. Lilleman åt lite gröt, så det är positivt. Går åt rätt håll.


Nä in i duschen!

                     Kram på er

Ovido - Quiz & Flashcards